Naast de marketingprofessionals die wij om ons heen verzameld hebben, is het met deze kern begonnen.

Ons Team

Uw contactpersonen

Onze marketing advisors vormen het aanspreekpunt van onze relaties. Zij fungeren als contactpersonen voor onze klanten wanneer er vragen zijn. Ook bundelen zij de openstaande punten vanuit het AMMO Marketing Team in een zo efficiënt mogelijke overlegstructuur voor de opdrachtgever. Met deze werkwijze worden zij niet onnodig tussentijds van hun werk gehouden en "lopen" de marketingactiviteiten wel door. Hierdoor worden marketingprojecten toch snel, binnen het gestelde marketingbudget en bovenverwachting opgeleverd.

Eveline

Marketing Advisor

Eveline wordt door onze relaties omschreven als een echte verbinder. Zij brengt partijen, activiteiten en doelstellingen op een prettige manier bij elkaar. Hierdoor wordt zij als aantrekkelijk ervaren om mee samen te werken. Door haar bijzondere ervaring op zowel CRM-technisch vlak als op all-round brand management-niveau, is zij een aanwinst binnen ons team.

Justin

Marketing Advisor

Justin wordt gezien als onze go-getter met een open mind. Ideeën komt hij nooit te kort. Hij wordt regelmatig gebeld wanneer onze relaties willen sparren over een te maken strategische keuze/richting. Hierbij worden termen als "kan niet/gaat niet" als onbruikbaar beschouwd. Justin vindt altijd wel een weg of mogelijkheid om het beoogde doel te bereiken.

Contactgegevens

Email: info@ammomarketing.nl
Tel: 070 752 20 95