Meer marketingresultaten tegen lagere kosten.

Alle marketingdisciplines onder 1 dak.

Wij managen uw marketingresultaten

Wie wij zijn?

In 4 zinnen; AMMO Marketing is de oplossing voor ondernemers en marketing verantwoordelijken die op zoek zijn naar een one-stop-shopping marketing partij. Wij stellen samen met u efficiënte marketingdoelen op. Over de haalbaarheid van deze doelen blijft u op de hoogte via onze marketingrapportages. Wij kunnen deze marketingactiviteiten vanuit de flexibele schil van een onderneming, business unit of afdeling oppakken. Kort en bondig; Bij AMMO Marketing heeft u wel de lusten niet de lasten van marketingprofessionals.

Onze eigenschappen

Scherpzinnig

We draaien niet om de feiten heen. We komen snel tot de kern. Wij zijn niet van de omwegen.

Volhardend

In het behalen van onze gezamenlijk opgestelde doelen zijn we volhardend en efficient.

Helder

Open communiceren, hard werken en rapporteren zijn de basisvoowaarden van onze samenwerking.

AMMO office

Onze aanpak

Lange termijn relaties komen tot stand door het blijven leveren van resultaten. Aan de basis hiervan ligt een goed stappenplan

1

Door eerst goed te luisteren naar uw wensen, komen wij erachter wat uw doelen zijn en leggen we een sterke fundering voor een mogelijke samenwerking.

2

Omdat lange termijn relaties onze voorkeur hebben, zullen wij alleen opdrachten aannemen waarmee wij succesvol voor u kunnen zijn.

3

Wij maken een voorstel voor de juiste en meest efficiënte marketingstrategie voor resultaten, ook voor de langere termijn. Ook spreken wij uw wens tot rapporteren met u af.

4

Of we nou tot een projectprijs komen of een uurtarief afspreken. We brengen alleen kosten in rekening van daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden.

AMMO Office 3

Labels waarvoor we werken/gewerkt hebben

We zetten deze expertise ook voor u in.

AMMO labels

Samenwerken is de basis van ons succes.

There is no i in team.

Met bedrijven

Met bureaus

Met marketingteams

Als interim

We kunnen op verschillende manieren actief voor u zijn

De juiste oplossing is altijd maatwerk.

Wat men van onze mensen vindt

Zomaar een paar quotes die wij hebben gekregen op basis van onze activiteiten. We zijn benieuwd naar uw review na onze samenwerking.

Erickopie

Eric Kohler zegt;

Eveline is een zelfstandig werkende marketing professional. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verder professionaliseren van de marketingfunctie binnen de groep. Wapenfeiten van Eveline zijn WWW en CRM. De web omgeving is door haar in samenwerking met derden compleet vernieuwd. Ook is onder haar verantwoordelijkheid en initiatief het CRM beleid ontwikkeld en uitgevoerd, waaronder het “klanten contact centrum”. Op commercieel gebied heeft zij diverse promotionele joint-relatie acties ontwikkeld en uitgevoerd. Kortom, Eveline is een aanrader!

Roelekekopie

Roeleke Klein Ikkink zegt;

Energiek, snelle denker, vrolijk, optimist, leergierig, teambuilder, staat voor zijn mensen, oplossingsgericht, in staat om de grote lijn vast te houden. Zo maar een paar kreten om Justin te beschrijven. Ik heb het geluk mogen hebben om bijna 2 jaar met hem samen te werken. In die periode heb ik veel van hem geleerd, van hoe volg je het beste leads op tot hoe zorg je vervolgens dat de klant klant blijft.
Al met al een absolute topper!

Checken of we een click hebben?

Altijd goed om even kennis te maken... Laat je gegevens achter. We benaderen je echt alleen voor het maken van een afspraak.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Op de hoogte blijven van het echte marketingnieuws?

We sturen je alleen info die we zelf ook wel in de schoot geworpen hadden willen hebben. Doe er uw voordeel mee.